Dette nettstedet er under utvikling. Det kan forekomme feil og mangler.

NM junior Kristiansand 18-20 oktober 2019

Fredag:
Gratulerer til Fabian med fin 3 plass i NM kl B tårn

Lørdag:
NM junior dag 2: Gratulerer til Fabian med ny bronse i synkron 3 m sammen med Jonas fra Bergen. Fabian fikk også 4 plass i kl B 1m. Helene stupte kl C 1m det ble 5 plass til slutt, få poeng bak 4 plass. I morgen stuper Martine kl B 1m, Fabian kl B 3m og Johannes kl C 1m.

Søndag:
Søndag dag 3: Fabian fikk en flott bronsrei kl B 3 m, Martine gjennomførte bra med 7 plass i kl B 1 m. Johannes stupte kl C 1m og fikk en fin 6 plass Vel gjennomført NM av alle deltakere og spesielt Fabian som sørget for 3 bronsemedaljer.

Link resultater:http://divecalc.net/divecalc/competitions/2019_NM_Junior/report/results?lang=nb-NO&option=PRINT_QUAL&option=PRT_RESULTS_OPT_FULL_RESULTS

Fabian, Martine, Helene og Johannes