Dette nettstedet er under utvikling. Det kan forekomme feil og mangler.

Juniorstevne Stavanger svømmehall 17 juni


God deltakelse på juniorstevne i nyåpnede Stavanger Svømmehall mandag 17 juni. 36 stupere var i aksjon fra Klepp, Pingvin, Randaberg og SSC. Fra SSC ble det en fin gullmedlaje til Fabian i kl B 3 som var over NM kravet og ferdihetsmerke gull. Gull og ferdighetsmerke sølv ble det også til Joahannes i kl C 1m som også stupte en fin serie. Nicoline vant kl D svikt med god stuping og over ferdihetsmerke bronse. Øvrige vinnere fra SSC ble Jaques-Aure i kl A 1m, Mathias kl D 1m Svein kl E svikt (3stup)og Malin kl E svikt (3 stup). Ellers kan det nevnes at Helene stupte over ferdighetsmerket sølv i kl C 1m og over NM kravet, Over NM kravet i kl C 1m stupte også Linnea og Martine i kl B 1m.